23.09.2019

Nařízení GDPR v praxi

V pátek 11. října 2019 se v Praze (Velký zasedací sál Zastupitelstva HMP, budova Nové radnice, Magistrát hl. m. města Prahy, Mariánské nám. 2, Praha 1) uskuteční od 10,00 do 14,00 hodin školení na téma „Nařízení GDPR v praxi“. Akci pořádá Svaz měst a obcí České republiky ve spolupráci s Úřadem pro ochranu osobních údajů v rámci projektu Centra společných služeb (CSS). Školení je prioritně určeno pro pověřence pro ochranu osobních údajů zaměstnané v rámci projektu CSS. Vítáni jsou však i ostatní pověřenci obcí, měst, jimi zřizovaných škol a školských zařízení, ale i starostové, místostarostové a zaměstnanci obcí zabývající se ochranou osobních údajů. Ti se mohou přihlašovat prostřednictvím registračního formuláře zde.   Odkaz: https://forms.gle/AtWTjK7AfwGR4fqL8

foto cs.wikipedie

 Školení Svazu města obcí České republiky a Úřadu pro ochranu osobních údajů pořádané v rámci projektu CSS

„Nařízení GDPR v praxi “

Vážené dámy, vážení pánové,

v pátek 11. října 2019 se v Praze (Velký zasedací sál Zastupitelstva HMP, budova Nové radnice, Magistrát hl. m. města Prahy, Mariánské nám. 2, Praha 1) uskuteční od 10,00 do 14,00 hodin školení na téma „Nařízení GDPR v praxi“. Akci pořádá Svaz měst a obcí České republiky ve spolupráci s Úřadem pro ochranu osobních údajů v rámci projektu Centra společných služeb (CSS). Školení je prioritně určeno pro pověřence pro ochranu osobních údajů zaměstnané v rámci projektu CSS. Vítáni jsou však i ostatní pověřenci obcí, měst, jimi zřizovaných škol a školských zařízení, ale i starostové, místostarostové a zaměstnanci obcí zabývající se ochranou osobních údajů. Ti se mohou přihlašovat prostřednictvím registračního formuláře zde.   Odkaz: https://forms.gle/AtWTjK7AfwGR4fqL8

 

Upozorňujeme, že kapacita sálu je omezená. V případě úspěšné registrace Vám přijde během následujících dnů potvrzení na email uvedený v registračním formuláři. Vyplněním registračního formuláře tedy nevzniká nárok na úspěšnou registraci na školení.

 

Program školení naleznete v dokumentu zde.